Självporträtt februari

Imorgon ska vi redovisa våra självporträtt för februari månad. Jag tog mitt medan jag var utomlands. Vi hade inget tema denna månad, så jag gick loss lite :)
 

Galleri FS, fotoböcker och sånt

 
Medan jag var utomlands blev min bild "The grey mass" (den med kostymerna) antagen till Galleri FS. Det är Fotosidans finaste galleri som enligt deras beskrivning "skall innehålla de bästa bilderna". Grymt stolt! Nu är jag även en del av juryn som bestämmer vilka bilder som antas och inte!
 
I övrigt håller vi på att visa upp våra fotoböcker just nu. Igår kom Scandinavian photo (inklusive Elin Kero) och hälsade på för att titta i våra böcker. Imorgon ska vi visa dem för de andra utbildningarna på skolan och därefter får vi kritik av Mats Andersson som jobbar på en reklambyrå i Jönköping. 
 
 
 

Självporträtt januari

 
Det där med att ställa tillbaka dygnet går inget vidare. Imorse vaknade jag kl 02.30 och var pigg som en känguru med hicka. Men då kunde jag ju i alla fall se oscarsgalan. Inget ont som inte för något gott med sig som man brukar säga!
 
Förra månadens självporträtt redovisades medan jag var utomlands. Så jag lägger upp min bild nu istället. Jag och min klasskompis Viktoria skulle fota efter temat "dubbelexponering". Har aldrig gjort en sådan förut, varken analogt eller digitalt. Jag gjorde min digitalt och bilden består av ett porträttfoto sammanfogat med ett foto av en trollskog.
 
 
Här har ni för övrigt min tredje och sista peruk. Mycket praktiskt att kunna variera sig mellan att vara blond, brunett och rödhårig!

Hemma!!

 
I'm back!! Igår eftermiddag kom jag tillbaka till Sverige igen efter en flygtid som inte var av denna värld. Jag har haft det fantastiskt bra och hade helst stannat på Nya Zeeland ett bra tag till. Bildbomber utlovas framöver!
 
Tänkte även passa på att påminna om fotoutmaningen. Sista dagen att skicka in sitt bidrag är idag. Temat är tid. 

She buys a ticket 'cause it's cold where she comes from

 
Väskan är packad, ompackad och packad igen. Jag har packat kameraprylar, musik, vandringsutrustning i massor, solglasögon, pass, pengar och tusen klänningar. Tånaglarna är målade. Snart beger jag mig mot Arlanda och den 33 timmar långa flygresan till Nya Zeeland. Jag längtar efter sol mot huden, majestätiska landskap, 32 miljoner får och ljummen vind i håret. 
 
Vi ses om tre veckor!

Fotoutmaning

 
Jag fick ett önskemål från en söt läsare att ge er en liten fotoutmaning. Utmaningen går ut på att fotografera något på temat "tid". Ni får tolka temat precis hur ni vill. Tid som går eller inte går. Något gammalt och slitet eller något nytt och blankt. Något att vänta på eller längta till. Tid.
 
Den som vill kan sedan skicka sitt bidrag till min mail: victoria_soderstrom@hotmail.com så gör jag ett blogginlägg när jag kommer tillbaka från resan med era bidrag samlade. Har ni någon blogg ni vill att jag länkar till så skriv den i mailet tillsammans med ert namn och eventuell titel på bilden. Ni kan också skriva lite om hur ni tänkt, eller lämna tomt. Det är upp till er.
 
Ni har till och med söndag den 24:e februari på er att skicka in era tolkningar. Hoppas att så många som möjligt vill vara med. Det är alltså ingen tävling, utan mer ett sätt att utmana er kreativitet och låta andra ta del av det ni skapat.
 
Lycka till! Jag ser fram emot att se alla era tolkningar då jag kommer hem! :)