Fotoutmaning

 
Jag fick ett önskemål från en söt läsare att ge er en liten fotoutmaning. Utmaningen går ut på att fotografera något på temat "tid". Ni får tolka temat precis hur ni vill. Tid som går eller inte går. Något gammalt och slitet eller något nytt och blankt. Något att vänta på eller längta till. Tid.
 
Den som vill kan sedan skicka sitt bidrag till min mail: victoria_soderstrom@hotmail.com så gör jag ett blogginlägg när jag kommer tillbaka från resan med era bidrag samlade. Har ni någon blogg ni vill att jag länkar till så skriv den i mailet tillsammans med ert namn och eventuell titel på bilden. Ni kan också skriva lite om hur ni tänkt, eller lämna tomt. Det är upp till er.
 
Ni har till och med söndag den 24:e februari på er att skicka in era tolkningar. Hoppas att så många som möjligt vill vara med. Det är alltså ingen tävling, utan mer ett sätt att utmana er kreativitet och låta andra ta del av det ni skapat.
 
Lycka till! Jag ser fram emot att se alla era tolkningar då jag kommer hem! :)åh en sån här utmaning har jag längtat efter. Sjukt bra tema också! Ska börja fundera redan nu på vad jag ska göra. Tack för en bra blogg!

Svar: Vad kul! Roligt att du gillar temat också :) Och bloggen! Lycka till med utmaningen! :)
Victoria Söderström

2013-02-01 // 12:35:52

"Tiden läker alla sår" - Den tolkningen är det inga problem att förstå!

Svar: Hehe precis :) Så tänkte jag när jag tog bilden :)
Victoria Söderström

2013-02-01 // 17:04:00
» Frida

Jag har skickat in mitt nu! :)

Svar: Härligt!! :) Då ska jag kolla min mail :)
Victoria Söderström

2013-02-22 // 21:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback