Burdensome (7/52)

 
Den här veckan passade jag på att redigera klart en bild jag påbörjade i våras. Den har haft små justeringar kvar som jag aldrig tagit mig tid att fixa, men nu är den äntligen klar. Den handlar om känslan att släpa på en börda. En börda som man vet att man borde släppa taget om, men som man ändå fortsätter att dra med sig. En börda som man blivit så van att släpa på att det skulle kännas tomt utan den.
 
Bilden är tagen under mitt och Beatas "Roots of imagination"-projekt. Videon, där det finns behind the scenes från bl.a. den här fotograferingen, hittar ni här
 
 

Fallen II (6/52)

 
Min kille gjorde slut sista veckan i november, efter mer än 6 år tillsammans. Det känns lite som att världen rasat sen dess. Typ som att himlen gått sönder och stjärnorna fallit ner. Det är det jag försöker förmedla med den här bilden. 
 
Jag sa upp mig från mitt jobb dagen efter, alla mina saker har åkt iväg med ett flyttlass och efter nyår kommer jag efter. Jag flyttar med otroligt blandade känslor tillbaka till min hemstad Skellefteå. Vet inte riktigt vad jag har där, om jag kommer att trivas eller hur livet kommer att bli. Men jag tänker fota mycket, dricka te och ta hand om mig själv. Skulle vilja spendera mitt liv ihop med en Berner Sennen istället. Eller kanske en kanin med hängande öron.

Fallen (5/52)

 

"When I woke up this morning the trees didn't work
Birdsong had turned to gunfire,
and the stars were in the dirt
Snow feels like a heatwave,
sunshine feels like rain
If a feather touches my skin
it causes me pain
Come back! Come back, and make the world work again".

Jim Sturgess - Heartless


Black Book (4/52)

 
En tredje bild från naturreservatet utanför Göteborg. Modell på bilden är Beata.

Solitude (3/52)

 
Om ensamheten efter ett break up.