Out of earth (2/52)

 
Mitt andra foto i mitt 52-veckorsprojekt. Det är Beata som är modell och som stod ut i kylan ganska länge för att vi skulle få till den här bilden. Klänningen kommer härifrån och det vita är talkpuder från ica :) En riktigt kul bild att ta :)

Timelapse

 Så himla magisk timelapse!! <3
 
 

Getaway (1/52)

I helgen har jag varit i Göteborg och fotat tillsammans med Beata. Vi begav oss iväg till ett naturområde en bit utanför. Vi visste nämligen att det skulle finnas stora ytor av ljung i naturområdet. "Det ser ut som Island!!!" utbrast Beata helt lyrisk flera gånger under vår promenad/photoshoot. Island är för övrigt mitt önskefotoland så jag är tacksam för alla smaker av Island jag kan få.
 
Mitt första koncept och starten på mitt 52-veckorsprojekt blev denna. Jag döpte den till Getaway. Jag tänker mig en sagoprinsessa som sprungit från slottet och tänker fly med en luftballong. Lite The wizard of Oz-aktigt med luftballongen :)
 
 
Mitt mål är att uppdatera med ett nytt koncept varje söndagkväll i ett års tid. Kommer bli en stor utmaning vintertid eftersom mörkret och slasket inte riktigt är min kopp te.
 
Förutom fotat själv har jag varit modell också. Beata la ut den här närbilden på hennes Facebook igår. För att visa vilken rekvisita hon använt i bilden. Är riktigt spänd på resultatet och vet att det kommer bli grymt!
 
 

Självporträtt

 
 
Jag funderar på att starta ett 52 weeks-projekt! Ett foto i veckan alltså. Det blir en lagom utmaning. Ett foto om dagen känns lite för mycket, eftersom jag gillar kvalitet före kvantitet.
 
Annat som är på gång är att jag ska åka till Göteborg nästa vecka för att träffa världens bästa Beata och fota hela dagarna. Och så är en rykande färsk imac på väg hem till mig och ska förhoppningsvis korta ner väntetiden i photoshop avsevärt. Sen jag slutade fotoskolan har jag redigerat på en laptop med alldeles för lite ram-minne och tveksam färgåtergivning. Ska bli så fint med en uppgradering!

Längtan till havet