When the light goes out (19/52)

Modell: KD Stapleton
Tagen på Brooke Shadens workshop i London.
 
Åh det händer mycket bra nu! Jag har vunnit en bronsplakett i en fototävling och kommer i och med detta vara med i en utställning på Fotografiska museet i Stockholm 9-11 maj. Och så har jag bokat en fotoresa till Island och åker iväg i slutet av april. Längtar ihjäl mig!

The power of music (18/52)

Modell: LisaLove
 
Music washes away from the soul the dust of everyday life.

Förberedelser inför utställningen

 
 
 
Några bilder från förberedelserna inför fine art utställningen i Houston, tagna av Bonnie och Gabe. På lördag är invigningen! Önskar att jag kunde vara där! Men Gabe funderar på att streama live från vernissagen :D Håller tummarna för att det blir så!

Somewhere else (17/52)

 
 
Den här veckan har jag vikt pappersflygplan. Och bokat en flygbiljett. Nästa vecka lämnar jag de norrländska skogarna för ett tag och åker ner till våren. Jag ska träffa Beata och jobba på våra workshops som vi kommer hålla i sommar (mer info kommer), luncha med David Brohede som jobbar för moderskeppet, besöka min gamla arbetsplats, äta middag ihop med diverse fina människor, fota, jobba på min fotobok, söka konststipendier, intervallträna i skogen och lite annat fint. Jag hoppas att vitsippexplosionen inte är allt för långt borta. Och att körsbärsblommorna slår ut tidigt i år. Kan vara bland det finaste som finns!

Away (16/52)

 
Den här bilden är tagen på Orust på Beatas lantställe. Beata hade tänt ett rökpatron och jag hjälpte henne att testfota inför en fotografering hon skulle ha med en svensk artist. Och när vi var klara vände vi oss om och såg hur röken liksom hade lagt sig över hela fältet. Så jag skyndade mig att ta ett självporträtt innan dimman försvann. Bilden har legat på datorn och den här veckan var det den bilden jag kände för att ta upp och pyssla med. Jag tror helt enkelt att jag behöver mer dimma, stora blå fjärilar och vintageklänningar i mitt liv :)