Martini; shaken, not stirred.


I helgen har jag varit på en sån där supertrevlig tillställning. På Gyllene Uttern i Gränna var det nämligen jobbkonferens/fest med James Bond-tema. 

Gyllene Uttern ser ut ungefär som en borg:Den ligger vid Vättern och har vacker utsikt:Det stod fina bilar parkerade vid entren. Och så spelades det Bond-musik ur högtalarna när man gick in.Efter lunch och mingel samlades vi i konferenslokalen. Där väntade en överraskning, närmare bestämt Per Holknekt. Han pratade om livet, om företagande, om missbruk och varför egocentrism är självutplånande. Han pratade om sådant som låg lite för nära i tiden, som fick rösten att skära och hans ögon att tåras. Kampen låg inte bakom honom utan han var i den. Minuter efter att han pratat klart skyndade han sig iväg i sin Aston Martin och undvek att prata med någon.Sedan fick vi göra egna polkagrisar i en polkagrisfabrik. Det var en hel vetenskap. Ungefär så här såg det ut:På kvällen åt vi sedan trerätters, drack vin och så Martini ur en Martini-fontän importerad från Tyskland. Vi var 130 personer ungefär och stället var så klart Bond-pimpat med flugor på servetter och gardiner, filmaffischer på väggarna, pokerbord m.m. Fotade mest med mobilen under kvällen och knappt det.

Himla fin tillställning!så härliga bilder

Svar: Tack så mycket!! :)
Victoria Söderström

2012-09-14 // 14:44:21
» Kajsa

Åh, så kul att göra polkagrisar!

Svar: Ja riktigt kul var det :) Även om jag inte är så jätteförtjust i de där långa, hårda. Tror jag ska krossa dem i glass istället :D
Victoria Söderström

2012-09-20 // 17:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback