Fantastisk historia bakom denna print sale!!

 
Idag har jag signerat, numrerat och postat en print som jag sålt. Den har den finaste lilla historia bakom sig. Förra veckan då jag la ut den på min Facebooksida fick jag två helt fantastiska mail. Först av en person som frågade om tillstånd att göra det här fotot till en tatuering. Hur coolt?? Strax därefter hörde en kvinna av sig och sa att hon hade trillat av stolen då hon såg mitt foto. Hon hade nämligen sökt efter precis ett sånt här foto efter att ha gått vidare ur en dålig relation. Hon skrev:
 

I mitt sovrum, på en vit råspontvägg har jag hela tiden sett en röd målning/tavla. Det började med rött. Sen kom en bild fram, det skulle vara en kvinna med ryggen mot mig, klädd i rött. Det röda skulle symbolisera allt hon varit med om, hennes kraft, hennes kärlek OCH att hon trots allt detta kom hel ur det hela med en enormt tillförsikt inför framtiden.

Fattar du nu att jag trillade av soffan när jag ser din bild OCH din tanke/beskrivning av bilden? Så tack till dig som fångade min tanke där ute nånstans.

 

Det här är helt klart det högsta och största som kan hända mig som konstnär. Att veta att mitt foto kommer finnas därute nånstans och betyda så mycket för en annan människa!


Hostile environment (24/52)

 

Keep on keeping on (23/52)

 
Ett första foto från Island, taget på ett av de mossbeklädda lavafälten. Fotot handlar om att fortsätta framåt, även om man drar omkring på ett bagage och även fast vägen framför är okänd.

Island!!

Hej alla!!
 
Jag har varit på Island i två veckor på fotojobb. Det har varit helt fantastiskt och bilder kommer självklart dyka upp framöver. Först tänkte jag dela med mig lite av det som fastnat på min instagram (heter victoria_soderstrom där).
 
Reykjavik! En liten huvudstad med fina hus och mysiga caféer!
 
Utsikt bakom konserthuset i Reykjavik.
 
Ett tryck på en t-shirt som verkligen sammanfattar vädret på Island.
 
Blåsigt och regnigt när vi hyrde bil och körde till Vík. Här står vi på en av byns kolsvarta stränder.
 
Lilla samhället Vík en dimmig morgon.
 
Vík är känt för att ha mycket regn och vind. Det kan liksom regna helt i sidled. Det fina med det är regnbågarna som kommer efteråt. Här hittade vi en liggande på marken!!
 
Beata som tar ett självporträtt i solnedgången till hennes "The Sleep Project".
 
Ett flygplansvrak som vi hittade mitt i ingenstans och använde i våra foton.
 
En till fotoplats. En häftig grotta!
 
Glaciärsjö!! Jag simmade ut och satte mig på ett av isflaken. Allt för konsten!
 
Utanför ett vandrarhem hittade jag lamm.
 
En till fotoplats. Mossa så långt ögat kan nå!
 
Köpte mig en mysig islandströja.
 
Glaciärsjö.
 
Foton som Beata tagit. Längst ner ser ni mig i bröllopsklänning och Beata i grottan.
 
En annan bild Beata tagit. Jag och hon under den blå timmen efter att vi fotat några koncept.