Roots, del 1

Idag sitter jag med skolans absolut sista uppgift. Den heter Roots och går ut på att man ska leta rätt på fotografer som inspirerat en under åren. Fotografer som bidragit till att man har den fotostil man har idag. Själv har jag alltid varit jättedålig på såna där kända fotografer som man "ska" känna till. Jag har aldrig egentligen inspirerats av svartvita, traditionella, dokumentära bilder. De fotografer som varit mina inspirationskällor är oftast "vanliga" människor. Såna som det inte står om i historieböckerna. Vi tar oss en titt:
 
Först ut är Jenni Holma. Hon är född 1987, kommer från Finland och går under smeknamnet JenniPenni. Det är ungefär det enda jag vet om henne. Hon har inte varit särskilt aktiv i fotovärlden på sistone, men det hon gjorde förut var så himla bra.
 
 
 
 
 
 
 
Hon inspirerade mig till att leka med form och färg. Sätta upp hjärtan på väggen som sedan utvecklade sig till att bli pilar eller regndroppar. Här är lite av det jag fotograferade på den tiden, ungefär år 2010-2011:
 


Inspirationen syns helt klart, men också tydligt att du har gjort en egen version! Väldigt snygga och intressanta bilder!

Svar: Tack så mycket!! Försökte göra min egen grej av det så vad bra att det gick fram :) Kul att du gillar dem :)
Victoria Söderström

2013-05-26 // 11:55:18
» Clara

Dina bilder är underbara!

Svar: Tack Clara <3
Victoria Söderström

2013-05-26 // 21:27:38

Tycker om bilderna jätte mycket. Väldigt uttrycksfulla.

Svar: Åh tack!! Vad kul att du gillar dem :)
Victoria Söderström

2013-05-27 // 10:15:43
» Frida

Sjukt coola bilder!

Svar: Tack så mycket!! :)
Victoria Söderström

2013-05-27 // 11:26:11
» Signe

Du är grymt duktig på att fotografera, du inspirerar verkligen mig! Jag måste bara fråga hur gör du de underbara bilderna med hjärtarna och pilarna? Verkligen häftigt! Tack för grymt inspiration!

Svar: Åh tusen tack!! Vad glad jag blir!! :) Pilarna är gjorda av eltejp som jag tejpade upp på väggen i min förra lägenhet :P Och hjärtarna har jag klippt ut från rött papper och satt upp på väggen med häftmassa :)
Victoria Söderström

2013-05-27 // 23:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback